🥳     Fitrecepty se mění na JÍME ZDRAVĚ. Nové jméno, web a mnohem víc.    Přečtěte si příběh o změně
HledatHledatMojeMojeKošíkKošík0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 508 Kcal
  • 15 g bílkovin
  • 9 g tuků
  • 92 g sacharidů

Získejte nejlepších 80 receptů z kuchařky ZDARMA

  • 80 tipů na chutnou letní inspiraci
  • Pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
  • Jezte zdravě, pochutnejte si a uvařte do 30 minut

Suroviny

4 porce

Postup přípravy

1

Všechnu zeleninu si očistíme a nakrájíme na větší kusy. Česnek prolisujeme.

2

Smícháme zeleninu na plechu s olejem,solí,pepřem a kari a pečeme v předhřáté troubě na 180°C cca 35 minut.

3

Mezitím si spaříme jáhly horkovou vodou a dáme vařit podle návodu na obalu v osolené vodě (cca 15 minut). Po uvaření necháme ještě 10 minut odstát pod pokličkou.

4

Hotové jáhly smícháme s pečenou zeleninou a čerstvou petrželkou.

5

Jáhlové rizoto lze konzumovat samostatně nebo se dá použít jako příloha k masu.

6

Autorkou receptu je Barbora Hlubučková.

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

zuzavas
28. dubna 2020

Super. Malinko jsem pozměnila-misto dýně řepu, místo cibule celer a cuketu. Nechala jsem to jen grilované, jáhly k tomu a krůtí plátek na přírodno. Velká mňamka. 👍👏

Andrea Vodičková
21. dubna 2020

S rajcatovým protlakem a kokosovým mlékem mňamka, samotné by to bylo asi pro mě suché a nezajímavé.

Michaela Olejníčková
20. dubna 2020

🧡🍀

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních