HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

Všechnu zeleninu si očistíme a nakrájíme na větší kusy. Česnek prolisujeme.

2

Smícháme zeleninu na plechu s olejem,solí,pepřem a kari a pečeme v předhřáté troubě na 180°C cca 35 minut.

3

Mezitím si spaříme jáhly horkovou vodou a dáme vařit podle návodu na obalu v osolené vodě (cca 15 minut). Po uvaření necháme ještě 10 minut odstát pod pokličkou.

4

Hotové jáhly smícháme s pečenou zeleninou a čerstvou petrželkou.

5

Jáhlové rizoto lze konzumovat samostatně nebo se dá použít jako příloha k masu.

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Kolatorkaflag cs
02. dubna 2021

Chutné jen navrch jsme přidali parmezán:)

Pavlína Vydrařováflag cs
09. února 2021

Dali jsme klasickou zeleninu jako do "českého" rizota. Chuťově moc dobré!

hodnocení_1202336
Dominika Benákovaflag cs
18. prosince 2020

výborné doporučuju👍

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních