![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Troubu předehřejte na 180 °C a připravte si zapékací misku (20 cm × 30 cm).
Mrkev a dýni nakrájejte na menší kostičky, brokolici rozeberte na malé růžičky a pórek nakrájejte na tenké plátky.
Jáhly 3× spařte vroucí vodou a sceďte. Poté je přendejte do připravené zapékací misky.
Přidejte nakrájenou zeleninu, kukuřici, prolisovaný česnek, olivový olej, kari koření, sůl a pepř. Vše zalijte horkým zeleninovým vývarem a promíchejte.
Připravenou směs vložte do vyhřáté trouby. Pečte na 180 °C, dokud se nevypaří tekutina a jáhly nezměknou (15–20 minut). Během pečení rizoto promíchejte a v případě potřeby můžete přidávat vodu.
Hotové rizoto posypte petrželovou natí a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Je to velmi chutné a lahodí oku
Automaticky přeloženo
Recept mě hodně překvapil, posypala jsem ho ještě parmezánem a byl to gurmánský zážitek. Jáhly jsou geniální nasladko i naslano.
ghj