![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Hovězí rump steak vyndejte alespoň hodinu předem z lednice, aby maso mělo pokojovou teplotu.
Troubu předehřejte na 180 °C. Připravte si plech a vyložte jej pečicím papírem.
Pastinák, česnek a brambory oloupejte, pak nakrájejte na malé kostičky. Dejte je na připravený plech, pokapejte olejem a pečte 20–25 minut na 180 °C.
Tymián se všemi dalšími surovinami na pesto rozmixujte.
Všechnu upečenou zeleninu rozmixujte na jemné pyré. Podle chuti osolte a opepřete.
Maso očistěte, pak jej celé potřete trochou oleje. Rozpalte gril nebo grilovací pánev a na středním plameni maso opékejte 5–6 minut z každé strany. Nechte 5 minut odpočinout, pak nakrájejte na plátky.
Podávejte s pastinákovým pyré a tymiánovým pestem.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Maso bylo jedna báseň, na tom se asi nedalo nic zkazit. Pyré bylo suší, ale chuťově moc dobré. Ovšem nepřišla jsem na to, jak udělat z tymiánu pyré, můj mixér to nedokázal.