
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Hovězí rump steak vyndejte alespoň hodinu předem z lednice, aby maso mělo pokojovou teplotu.
Troubu předehřejte na 180 °C. Připravte si plech a vyložte jej pečicím papírem.
Pastinák, česnek a brambory oloupejte, pak nakrájejte na malé kostičky. Dejte je na připravený plech, pokapejte olejem a pečte 20–25 minut na 180 °C.
Tymián se všemi dalšími surovinami na pesto rozmixujte.
Všechnu upečenou zeleninu rozmixujte na jemné pyré. Podle chuti osolte a opepřete.
Maso očistěte, pak jej celé potřete trochou oleje. Rozpalte gril nebo grilovací pánev a na středním plameni maso opékejte 5–6 minut z každé strany. Nechte 5 minut odpočinout, pak nakrájejte na plátky.
Podávejte s pastinákovým pyré a tymiánovým pestem.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními