HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě ve městě i na venkově se slevou 80 %

Strana 196Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 133 kcal
  • 11 g bílkovin
  • 7 g tuků
  • 6 g sacharidů

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací

Suroviny

8 porcí

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Štítky

banner image

Postup přípravy

1

V hrnci rozehřejte olej a přepuštěné máslo, přidejte na kostičky nakrájené maso a restujte zhruba 5 minut na středním plameni.

2

Přidejte najemno nasekanou cibuli. Cibuli opékejte zprudka 3–4 minuty, zasypejte paprikou, zamíchejte, přidejte rajčatový protlak, ještě jednou zamíchejte a zalijte 300 ml vývaru.

3

Hrnec přikryjte pokličkou a duste doměkka cca 1 hodinu. V průběhu vaření maso podlévejte zbylým vývarem.

4

Do guláše po uvaření nastrouhejte 2 stroužky česneku, přimíchejte majoránku a dochuťte solí a pepřem.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Czetina
28. ledna 2024

spíš to, co se mi nelíbilo,

Automaticky přeloženo

Gabriela Bennett
17. srpna 2023

moc dobré

Peter Kováč
24. ledna 2023

V podstatě je to brzy recept na maďarský guláš. No když jsme už při zdravém vaření, jak tip dát nakonec zahuštění moukou? To myslíte vážně? To je už zdravější místo oleje a másla dát kachní, husí nebo vepřové sádlo než hustit moukou!!! Já osobně dělám podobně maďarský, k protlaku přidávám ještě čerstvá čtvrtá rajčata nebo loupané z konzervy, cibuli dávám přibližně objemově stejně jako masa – cca to vychází co 100g masa, to jedna středně velká cibule. Do 1,5kg masa přidávám i 1ČL domácí mleté chilli papriky a jednu celou zelenou papriku nakrájenou na kolečka. Vařím i 2 – 2,5 hodiny s podléváním. Pak je omáčka krásně hustá a jemná a maso se rozpadá v ústech. Podávám s čerstvě upečeným chlebem nebo domácí knedlíkem a cibulí nakrájenou na kroužky, Kořeniny jako majoránku a také česnek vynechávám.

Automaticky přeloženo

hodnocení_1391281
banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních