HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

V hrnci rozehřejte olej a přepuštěné máslo, přidejte na kostičky nakrájené maso a restujte zhruba 5 minut na středním plameni.

2

Přidejte najemno nasekanou cibuli. Cibuli opékejte zprudka 3–4 minuty, zasypejte paprikou, zamíchejte, přidejte rajčatový protlak, ještě jednou zamíchejte a zalijte 300 ml vývaru.

3

Hrnec přikryjte pokličkou a duste doměkka cca 1 hodinu. V průběhu vaření maso podlévejte zbylým vývarem.

4

Do guláše po uvaření nastrouhejte 2 stroužky česneku, přimíchejte majoránku a dochuťte solí a pepřem.

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Andrea Jurmanováflag cs
14. března 2021

Recept je moc dobry. Priste musim nechat dyl dusit, aby maso bylo pekne meke. Musi se trosku zahustit, protoze bez zahusteni by byl gulas moc ridky. My mame radi ke gulasi houskove knedliky a nebo jen chleba. 😊

hodnocení_1165278
Nicholas Poltergeistflag cs
17. ledna 2021

Moc dobrý recept, jen v kroku jedna dávám první cibuli a pak maso.

Klára Stuchlíkováflag cs
21. listopadu 2020

Guláš je moc dobrý. Vývar jsem dávala podle oka a nemusela jsem guláš ničím zahušťovat.

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních