
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

V hlubší pánvi, která může do trouby, si rozpálíme lžíci oleje a přidáme žampiony nakrájené na plátky.
Mezitím si opláchneme špenátové listy, osušíme a posekáme na větší kusy.
Přidáme k houbám, přidáme prolisovaný česnek a restujeme cca 5 minut. Poté odstavíme.
V misce si vyšleháme vajíčka se solí a pepřem, tymiánem, mlékem a ricottou.
Vaječnou směs přidáme do odstavené pánve a pečlivě promícháme se žampiony a špenátem.
Celou směs necháme v pánvi a dáme péct do předehřáté trouby na 190-200 °C na 10-15 minut.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Skvělé, ale na 8 porcí to teda určitě nebylo :-)
Výborný recept
Automaticky přeloženo z slovenštiny
Výborný recept určitě ho ještě zopakuji 👌
Automaticky přeloženo z slovenštiny