
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Nejprve si předehřejte troubu na 195–200 °C a připravte si zapékací nádobu (20 × 30) cm a větší mísu.
Brambory oloupejte a nakrájejte na tenké plátky, hermelín nastrouhejte nahrubo a tvrdý sýr nastrouhejte najemno.
Plátky brambor vložte do mísy společně s nastrouhanými sýry, mlékem, smetanovým sýrem a vejci. Vzniklou směs dochuťte solí a pepřem.
Vše důkladně promíchejte a brambory obalené směsí začněte následně vrstvit do zapékací nádoby.
Takto připravené brambory vložte do předehřáté trouby a pečte 25–27 minut při 195–200 °C. Po upečení nechte brambory chvíli vychladnout.
Hotové zapečené brambory rozdělte do 4 talířů a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborně, celé rodině chutnalo. Navíc jsem dala slaninu a uvařená vajíčka. Brambory jsem předvařila. Jinak ostatní podle receptu.
Automaticky přeloženo z slovenštiny
Jednoduché na přípravu, rychlé a velmi chutné.
Automaticky přeloženo z polštiny
Výborné a jednoduché na připravu, akorát jsem musela péct déle.