Dýňové bramboráčky
10 min
35 min
Snadné
10 kusů
Říkáte si, jak byste ty bramboráčky trochu vylepšili? Pak se vám bude hodit náš recept na bramboráky z máslové dýně. Postup je stejný jako u klasických bramboráků, ale navíc dostanou nejen ještě lepší chuť, ale i oku lahodící sluneční barvu. Jsou bezlaktózové a nemusíte se ani bát nasáklého oleje. Strčte je pěkně do trouby a uvidíte, že smažení v pánvi už odzvonilo.

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 77 Kcal
- 4 g bílkovin
- 2 g tuků
- 10 g sacharidů
Suroviny
10 kusů
Štítky
Postup přípravy
1
Troubu si předehřejeme na 180 °C.
2
Dýni s bramborami a mrkví si očistíme a nastrouháme najemno.
3
K nastrouhané zelenině postupně přimícháme vejce a utřené stroužky česneku.
4
Nakonec směs osolíme, opepříme a přidáme tymián.
5
Ze směsi tvarujeme placičky, které pokládáme na plech vyložený pečícím papírem.
6
Pečeme v předehřáté trouby 35 minut na 170-180 °C.
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Moc dobré.
Skvělý mohla bych jist pořád
Moc dobrá chuť a rychlá večeře..:)