Pouze 999Kč a máte dopravu zdarma
HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 357 kcal
  • 19 g bílkovin
  • 19 g tuků
  • 28 g sacharidů

Extra vstřebatelný Hořčík pro ten nejkvalitnější spánek

  • Jednička na trhu
  • Zatočí s únavou
  • Pomůže od křečí
Více informací

Suroviny

4 porce

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací

Štítky

banner image

Postup přípravy

1

Nejprve si předehřejte troubu na 185–190 °C, připravte si plech (30 cm × 40 cm) a vyložte jej pečicím papírem.

2

Do větší mísy nahrubo nastrouhejte oloupané brambory a cuketu. Zeleninu osolte a poté důkladně vymačkejte, abyste se zbavili přebytečné vody.

3

Vymačkanou zeleninu vraťte zpět do mísy. K zelenině následně najemno nastrouhejte eidam a rozdrobte feta sýr. Přidejte sušený tymián, 3 vejce, olivový olej, kukuřičnou mouku, sůl a pepř a vše promíchejte.

4

Z hotové směsi začněte na připravený plech tvořit karbanátky o váze cca 90 g. Jakmile všechnu směs zpracujete, vložte plech do předehřáté trouby a karbanátky pečte 35–40 minut při 185–190 °C.

5

Po upečení karbanátky rozdělte do jednotlivých talířů a podávejte.

TIP
Cuketové karbanátky můžete podávat samostatně nebo se šťouchanými bramborami.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Peťulka Iblová
13. ledna 2024

vzhled 1* , chuť -5 nemá to prakticky žádnou chuť, nic co bych chtěla jíst znovu .

hodnocení_1468185
Mária Barutová
30. července 2023

Simon Xénia
07. července 2023

co je to "syrové vařené brambory"?

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních