![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Čočku dejte do hrnce s osolenou vodou a vařte cca 20 minut na středním plameni. Po uvaření čočku sceďte a dejte stranou.
Mezitím v pánvi rozehřejte olivový olej, přidejte najemno nasekanou šalotku a opékejte na středním plameni. Po chvilce přidejte mrkev a vše opékejte 10 minut na středním plameni.
Do pánve přidejte prolisované stroužky česneku, koriandr, tymián, římský kmín a medvědí česnek a 1 minutu míchejte.
Nakonec přidejte uvařenou čočku, najemno nakrájenou jarní cibulku a najemno nasekanou petrželovou nať. Vše důkladně promíchejte a stáhněte z plotny.
Hotovou čočku s bylinkami osolte a opepřete dle chuti, rozdělte do 2 talířů a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborný recept na čočku, dělám pravidelně.
Aby nebylo tak suché, doporučuji na závěr přidat trochu másla.
Vyborne