HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 526 kcal
  • 25 g bílkovin
  • 15 g tuků
  • 68 g sacharidů

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Suroviny

2 porce

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Čočku dejte do hrnce s osolenou vodou a vařte cca 20 minut na středním plameni. Po uvaření čočku sceďte a dejte stranou.

2

Mezitím v pánvi rozehřejte olivový olej, přidejte najemno nasekanou šalotku a opékejte na středním plameni. Po chvilce přidejte mrkev a vše opékejte 10 minut na středním plameni.

3

Do pánve přidejte prolisované stroužky česneku, koriandr, tymián, římský kmín a medvědí česnek a 1 minutu míchejte.

4

Nakonec přidejte uvařenou čočku, najemno nakrájenou jarní cibulku a najemno nasekanou petrželovou nať. Vše důkladně promíchejte a stáhněte z plotny.

5

Hotovou čočku s bylinkami osolte a opepřete dle chuti, rozdělte do 2 talířů a podávejte.

TIP
Čočku podávejte s vařenými vejci nebo s tofu.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Adéla Jelínková
25. dubna 2024

Výborný recept na čočku, dělám pravidelně.

hodnocení_1139216
Adelishky.
19. ledna 2023

Aby nebylo tak suché, doporučuji na závěr přidat trochu másla.

98jakubseznamcz
05. prosince 2022

Vyborne

hodnocení_1363957
banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních