
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

V hrnci rozehřejte 1 lžíci olivového oleje společně s máslem.
Přidejte najemno nasekanou cibuli a opékejte cca 5 minut.
Z chřestu odkrojte dřevnaté konce a nakrájejte ho na kousky (pár vršků si nechte na ozdobu).
Osmaženou cibulku v hrnci zalijte vývarem, přidejte nakrájený chřest a polévku vařte 10-15 minut pod pokličkou.
Zkontrolujte, jestli je chřest dostatečně měkký (asi jako brambory). Pokud ne, vařte do změknutí. Pokud ano, odstavte hrnec, přidejte špetku muškátového oříšku a rozmixujte dohladka.
Podávejte s opečenými vršky chřestu.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Vyborne
Výborná. Příště dám jen o trošku víc chřestu, aby byl v polévce výraznější 🙂
Dala jsem 500g chřestu 😋👍