
Jak jíme zdravě v létě se slevou 68 %

Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %

V hrnci rozehřejte 1 lžíci olivového oleje společně s máslem.
Přidejte najemno nasekanou cibuli a opékejte cca 5 minut.
Z chřestu odkrojte dřevnaté konce a nakrájejte ho na kousky (pár vršků si nechte na ozdobu).
Osmaženou cibulku v hrnci zalijte vývarem, přidejte nakrájený chřest a polévku vařte 10-15 minut pod pokličkou.
Zkontrolujte, jestli je chřest dostatečně měkký (asi jako brambory). Pokud ne, vařte do změknutí. Pokud ano, odstavte hrnec, přidejte špetku muškátového oříšku a rozmixujte dohladka.
Podávejte s opečenými vršky chřestu.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Připravuje se rychle, lahodná polévka.
Automaticky přeloženo
Vyborne