![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Nejprve si připravte směs na tmavou vrstvu. Hořkou čokoládu si rozpusťte ve vodní lázni* a poté ji dejte na cca 2 minuty stranou. Mezitím si v misce vyšlehejte 250 g tvarohu s 1 lžící medu. Až čokoláda lehce vychladne, za stálého šlehání ji postupně přimíchejte k tvarohové směsi a se šleháním pokračujte, dokud se všechny ingredience v misce nespojí v kompaktní hutnou směs.
Následně si ve druhé misce vyšlehejte všechny uvedené ingredience na světlou vrstvu.
Nyní si připravte 4 menší skleničky, do každé dejte ¼ tmavé směsi a navrch pak ¼ světlé směsi. Ještě před podáváním nechte skleničky alespoň 15 minut vychladit v lednici.
Dezert při skladování v lednici vydrží přibližně 3–4 dny
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborně, navrch jsem dala ještě rozpuštěnou čokoládu a dala vychladit na chvilku do mrazáku. Mňami
rychlé a velmi dobré
Velmi dobré,dcera říkala, že chutná jako lepší Termix.