HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 201 Kcal
  • 5 g bílkovin
  • 10 g tuků
  • 20 g sacharidů

Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)

  • Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
  • Vařte z lednice či ze spíže
  • Oblíbené recepty dostupné offline
Vyzkoušet ZDARMA až na 30 dní

Suroviny

12 porcí

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 180 °C. Připravte si koláčovou formu (⌀ 20–25 cm) a vyložte ji pečicím papírem.

2

Do větší mísy prosejte mouku s kakaem a práškem do pečiva.

3

V jiné míse vyšlehejte kokosový olej, vejce, med, šťávu a kůru z pomeranče a mléko.

4

Obsah obou mís spojte a míchejte, dokud nevznikne těsto, ve kterém nebudou hrudky.

5

Těsto přelijte do připravené koláčové formy a dejte do trouby.

6

Pečte 40–45 minut při 170–180 °C.

TIP
Jako ozdobu můžete před pečením na koláč naskládat plátky pomeranče.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Judit88
31. března 2023

Na mě bylo těsto hodně husté a chutnalo trochu jako "nic"! Nestal se mým oblíbeným

Automaticky přeloženo z Maďarštiny

hodnocení_1387991
Zuzana Zakova
20. března 2023

Kolac byl velmi tuhý a jakoby srazeny. Znovu péct nebudu

Barča LeGrand
07. ledna 2023

Přidala bych víc medu, koláč nebyl vůbec sladký, jinak ale měkký a vláčný. Do těsta jsem přidala víc mléka, z množství podle receptu bylo tuhé těsto, takže bylo potřeba přidat o dost víc mléka.

hodnocení_1384868
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních