
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Troubu předehřejte na 180 °C. Připravte si koláčovou formu (⌀ 20–25 cm) a vyložte ji pečicím papírem.
Do větší mísy prosejte mouku s kakaem a práškem do pečiva.
V jiné míse vyšlehejte kokosový olej, vejce, med, šťávu a kůru z pomeranče a mléko.
Obsah obou mís spojte a míchejte, dokud nevznikne těsto, ve kterém nebudou hrudky.
Těsto přelijte do připravené koláčové formy a dejte do trouby.
Pečte 40–45 minut při 170–180 °C.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Na mě bylo těsto hodně husté a chutnalo trochu jako "nic"! Nestal se mým oblíbeným
Automaticky přeloženo z Maďarštiny
Kolac byl velmi tuhý a jakoby srazeny. Znovu péct nebudu
Přidala bych víc medu, koláč nebyl vůbec sladký, jinak ale měkký a vláčný. Do těsta jsem přidala víc mléka, z množství podle receptu bylo tuhé těsto, takže bylo potřeba přidat o dost víc mléka.