
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Vajíčka si rozšleháme v misce a dáme stranu. Tvaroh osladíme stévií a také odložíme. Do většího hrnce nalijeme mléko, přidáme med a kukuřičný škrob.
Celou směs metličkou rozšleháme a přivedeme k varu.
Vaříme 3 minuty za stálého míchání.
Poté polovinu směsi přidáme k rozšlehaným vajíčkům a celou směs opět nalijeme zpátky do hrnce.
Vaříme při středním plameni další 3 minuty.
Poté odstavíme a přidáme dýňové pyré, sůl a koření.
Připravíme si 6 pohárků, které plníme nejprve vrstvou pudinku, poté cca 2 lžícemi tvarohu, další vrstvou pudinku a nakonec přidáme ještě lžíci tvarohu.
Pohárky dáme chladit alespoň na 30 minut do lednice.
Vychladlý pudink ozdobíme kořením a podáváme.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Dobré 👌
nechutnalo mi to :-(
Mňamka