Mini cheesecaky
- 255 min
- 1 min
- Střední
- 8 kusů
Jíme zdravě každý den se slevou 75 %
Strana 198Více informací o kuchařceNutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 186 kcal
- 8 g bílkovin
- 9 g tuků
- 16 g sacharidů
Suroviny
Postup přípravy
Želatinu namočte alespoň na 5 minut do 100 ml vody.
Mezitím rozmixujte datle a smíchejte je s ostatními ingrediencemi na korpus.
Formu na muffiny vyskládejte papírovými košíčky.
Na dno každého košíčku navrstvěte datlovou směs.
V míse smíchejte jogurt se stévií.
V rendlíku na mírném plameni rozehřejte želatinu s vodou a nechte rozpustit. Poté přimíchejte 2 lžíce jogurtu se stévií.
Obsah rendlíku nalévejte za stálého míchání do mísy s jogurtem.
Přemístěte do mixéru a mixujte dohladka.
Do každého košíčku přidejte 2 lžíce jogurtové směsi a navrch přidejte maliny.
Hotové mini cheesecaky dejte před podáváním chladit do lednice minimálně na 4 hodiny.
* Stévie je rostlina původem z Paraguaye a Brazílie. Extrakt ze stévie je výborná přírodní alternativa k cukru a umělým sladidlům. Stévii si můžete vypěstovat také doma.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Nechápu, které suroviny jsou na těsto a které na jogurtovou hmotu. To není jasně vysvětleno v seznamu přísad
Automaticky přeloženo
😋😋😋😋😋