
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Troubu předehřejeme na 200 °C.
Na plech vyložený pečícím papírem dáme ořechy a pečeme cca 10 minut.
Vyjmeme oříšky z trouby a zbavíme je slupek (nejlepší je zabalit ořechy do utěrky a mnutím slupky oddělit).
Teplé ořechy dáme do mixéru a mixujeme dokud z nich není pasta.
Do mixéru přidáme kakao, med, sůl, olej a mixujeme.
Nakonec postupně přiléváme mléko a mixujeme znovu do hladka.
Lískooříškový krém skladujeme v uzavíratelné skleněné nádobě. Při skladování v lednici vydrží cca 3 týdny.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Zpracovala jsem první tři položky, a ještě z vlašských ořechů. Chuť je ostřejší, ale dobrá.
Dělala jsem z běžného mléka a krém vyšel dost hutný, zejména když je pak v lednici. Tak jsem ještě přidala trochu mléka a je vynikající.
moc moc dobreee 😻