
Miska velká Salt & Pepper Artisan – modrá

Troubu předehřejeme na 200 °C.
Na plech vyložený pečícím papírem dáme ořechy a pečeme cca 10 minut.
Vyjmeme oříšky z trouby a zbavíme je slupek (nejlepší je zabalit ořechy do utěrky a mnutím slupky oddělit).
Teplé ořechy dáme do mixéru a mixujeme dokud z nich není pasta.
Do mixéru přidáme kakao, med, sůl, olej a mixujeme.
Nakonec postupně přiléváme mléko a mixujeme znovu do hladka.
Lískooříškový krém skladujeme v uzavíratelné skleněné nádobě. Při skladování v lednici vydrží cca 3 týdny.
Získejte sezónní recepty
a tipy každý týden zcela zdarma
Skvělý pomocník při tvorbě
jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
Snadné odhlášení kdykoliv jedním klikem
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Já jsem ubrala trošku kakaa a přidala trošku víc medu a za mě luxusní záležitost 😍
Parádní 😋
Viborny mňam