HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě ve městě i na venkově se slevou 80 %

Strana 156Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 133 kcal
  • 7 g bílkovin
  • 6 g tuků
  • 12 g sacharidů

Extra vstřebatelný Hořčík pro ten nejkvalitnější spánek

  • Jednička na trhu
  • Zatočí s únavou
  • Pomůže od křečí
Více informací

Suroviny

4 porce

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Do rendlíku nalijte mléko a rozmíchejte v něm 2 lžičky agaru. Do rendlíku přidejte vanilková semínka a med, směs přiveďte k varu a vařte na mírném plameni, dokud se agar nerozpustí (potrvá to cca 2–3 minuty). Poté rendlík odstavte z plotýnky.

2

Obsah rendlíku nechte cca 2 minuty vychladnout a hned poté přidejte jogurt. Vše důkladně promíchejte.

3

Hotovou panna cottu rozdělte do 4 skleniček a dejte před podáváním alespoň na 1 hodinu vychladit do lednice.

4

*Panna cotta je původně tradiční italský dezert ze smetany, želatiny a cukru.

TIP
Panna cottu jsme přelili svařeným červeným rybízem s medem a semínky z vanilkového lusku.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Barbora Polášková
11. února 2024

Tužší bílá hmota bez chuti (necítila jsem ani sladkou chuť, ani vanilku), kterou bych přirovnala k uvařenému bílku. Nebýt malinového rozvaru, tak by se to nedalo jíst.

hodnocení_1377682
v26x4xkprbprivaterelayappleidcom
13. července 2023

🙏🏻

5mw5hvp5k4privaterelayappleidcom
24. ledna 2023

Výborné! Dokonce jsem dělala z produktů bez laktózy a super. Nemusí se tolik sladit ;)

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních