🥳     Fitrecepty se mění na JÍME ZDRAVĚ. Nové jméno, web a mnohem víc.    Přečtěte si příběh o změně
HledatHledatMojeMojeKošíkKošík0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 97 Kcal
  • 5 g bílkovin
  • 5 g tuků
  • 9 g sacharidů

Získejte nejlepších 80 receptů z kuchařky ZDARMA

  • 80 tipů na chutnou letní inspiraci
  • Pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
  • Jezte zdravě, pochutnejte si a uvařte do 30 minut

Suroviny

20 porcí

Postup přípravy

1

Troubu předehřejeme na 180 °C. Kuskus si dáme do větší mísy, zalijeme cca 300 ml vroucí vody a dáme stranou.

2

Bílky si oddělíme od žloutků.

3

V jiné míse smícháme tvaroh, podmáslí, žloutky, kokosový olej, mandle a vanilkový extrakt.

4

Z bílků ušleháme tuhý sníh.

5

Mísu s tvarohovou směsí smícháme s kuskusem.

6

Opatrně do směsi zapracujeme sníh.

7

Meruňky a švestky si nakrájíme na plátky.

8

Na plech 20x20 cm vyložený pečícím papírem si nalijeme polovinu těsta, na vrch poklademe ovoce a zalijeme druhou polovinou.

9

Pečeme při 180 °C cca 40 minut.

10

Poté necháme vychladnout na mřížce a nakrájíme na 20 stejných dílů.

11

Po vychladnutí můžeme celou bublaninu posypat sypkou stévií.

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Monika Kopecká
11. září 2020

výborná 😋 nákyp mi to nepřipomíná

hodnocení_1113423
Hana Jelínková
12. května 2020

Děláme rovnou jako nakyp.Pridavam rozinky a sladim medem.Moc oblíbené,děkuji za recept.

Kat.Jam
24. února 2020

Je to nákyp... ale dá se to

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních