HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 102 kcal
  • 5 g bílkovin
  • 5 g tuků
  • 9 g sacharidů

Přírodní společník pro zdraví i pohodu – Reishi

  • Podporuje imunitu
  • Chrání srdce
  • Zmírňuje stres
Více informací

Suroviny

20 porcí

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Nejprve si předehřejte troubu na 180 °C, připravte si plech (20 cm × 20 cm) a vyložte ho pečicím papírem.

2

Kuskus dejte do větší mísy, zalijte cca 300 ml vroucí vody a dejte stranou.

3

Bílky si oddělte od žloutků.

4

V jiné středně velké míse smíchejte tvaroh, podmáslí, žloutky, kokosový olej, mandle a vanilkový extrakt.

5

Z bílků ušlehejte tuhý sníh.

6

Tvarohovou směs smíchejte s kuskusem a poté do ní pomocí špachtle opatrně zapracujte sníh.

7

Švestky vypeckujte a nakrájejte na plátky.

8

Polovinu hotového těsta nalijte na plech, navrch rozprostřete švestky a zalijte druhou polovinou těsta.

9

Pečte cca 40–45 minut při 170–180 °C.

10

Po upečení nechte vychladnout na mřížce (cca 20 minut) a nakrájejte na 20 stejných dílů.

TIP
Švestky lze také zaměnit za meruňky anebo namixovat (napůl). Po vychladnutí můžete celou bublaninu posypat sypkou stévií.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

kristyna.machacna
06. února 2023

Místo vanilkového extraktu jsem dala jeden vanil. cukr do sněhu. A nakonec si mlsali doma všichni.

Ogabi
18. ledna 2023

Je to moc hezké

Automaticky přeloženo

hodnocení_1385575
Andrea Vámosi Vizlerné
08. října 2022

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních