
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Ve velké míse smíchejte pohankovou a špaldovou mouku, vejce, mléko a špetku soli. Vzniklé těsto nechejte 10 minut odpočinout.
Mezitím si připravte náplň: Nejprve omyjte jablka, zbavte je jádřinců a nakrájejte na kostky.
Na nepřilnavé pánvi rozehřejte 2 lžíce másla, přidejte nakrájená jablka a opékejte je 5 minut na středním plameni.
Vypněte zdroj tepla, přidejte med a skořici a zamíchejte.
Rozehřejte druhou nepřilnavou pánev a připravte si odpočaté těsto. Na pánvi z těsta postupně pečte palačinky na středním plameni (asi 1 minutu z každé strany). Těsto by mělo vystačit na cca 10 kusů.
Hotové palačinky naplňte jablečnou směsí, srolujte a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborné 😋
Moc dobré
výborné! doporučuji ještě přidat trochu zakysanky nebo jogurtu ve zdravější verzi. jablíčko se dá i na syrovo, pokud jste líní, ale ve spojení s medem a skořicí prostě mňam!