🥳     Fitrecepty se mění na JÍME ZDRAVĚ. Nové jméno, web a mnohem víc.    Přečtěte si příběh o změně
HledatHledatMojeMojeKošíkKošík0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 390 Kcal
  • 11 g bílkovin
  • 16 g tuků
  • 51 g sacharidů

Získejte nejlepších 80 receptů z kuchařky ZDARMA

  • 80 tipů na chutnou letní inspiraci
  • Pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
  • Jezte zdravě, pochutnejte si a uvařte do 30 minut

Suroviny

4 porce

Postup přípravy

1

Do rendlíku nalijeme mléko a přidáme rýži.

2

Přivedeme k varu a za stálého míchání uvaříme al dente ("na skus") cca 10 minut.

3

Poté vmícháme kardamon, semínka z vanilkového lusku a krátce povaříme (cca minutu).

4

Přisypeme nasekané mandle s medem, promícháme a odstavíme.

5

Hotovou rýži rozdělíme do čtyř misek nebo hrnečků a podáváme posypané skořicí.

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

susuman
19. dubna 2020

👍

hodnocení_1172156
Adéla Málková
03. ledna 2020

Za me super, jen jsem doplnila trochu ovesnych vlocek, rano mi delaji dobre. Varila jsem si den dopredu, abych rano jen vzala z lednice a jedla. Medu mene, nejsem zvykla sladit. Super alternativa k moji oblibene jahlovo-ovesne kasi

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních