HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 398 kcal
  • 10 g bílkovin
  • 15 g tuků
  • 53 g sacharidů

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací

Suroviny

4 porce

Přírodní společník pro zdraví i pohodu – Reishi

  • Podporuje imunitu
  • Chrání srdce
  • Zmírňuje stres
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Do rendlíku nalijte mléko a přidejte rýži. Přiveďte k varu a za stálého míchání uvařte al dente („na skus“ – cca 13 minut na středním plameni).

2

Vmíchejte kardamon, semínka z vanilkového lusku a krátce povařte (cca 1 minutu na středním plameni).

3

Nakonec do směsi přidejte nasekané mandle s medem, promíchejte a odstavte.

4

Hotovou rýži rozdělte do 4 misek nebo hrnečků a podávejte posypané skořicí.

TIP
Pokrm můžete před podáváním ozdobit libovolným ovocem.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

eugenia.uita
30. ledna 2022

Dobré, ale více mi asi chutná rýžová kaše na jiné způsoby.

Zuzana Kocurková
14. dubna 2021

Poprvé jsem mohla v receptu použít kardamom a byla jsem zvědavá. Výsledek je prudce mňamy, zejména právě díky němu a vanilce.

Ivana Vaníková
21. února 2021

Výborná snídaně👍doporučuji vyzkoušet.Rýži jsem vařila déle,cca 20 minut.

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních