
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Jáhly spařte horkou vodou a poté je propláchněte. Tak odstraníte případnou nahořklou chuť.
Spařené a propláchnuté jáhly dejte do hrnce a zalijte vodou. Voda by měla sahat zhruba 2,5 cm nad jáhly. Osolte ½ lžičky soli a na mírném plameni vařte 10–15 minut, dokud nezměknou.
Mezitím připravte dip. Mátu nakrájejte najemno a promíchejte se všemi ostatními surovinami na dip.
Rozehřejte lžíci oleje a na mírném plameni orestujte špenát, aby zavadl. Pak jej smíchejte s uvařenými jáhlami, vejcem, moukou, prolisovaným česnekem, majoránkou, solí a pepřem.
Ze směsi mokrýma rukama vytvořte placičky. Na zbylém oleji je na středním plameni opečte z obou stran.
Placičky podávejte s jogurtovomátovým dipem.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Dobré. Dělala jsem ze 130g jahel a vyšlo z toho 9 placek.
špatný recept! smíchejte omáčku s přísadami. Není ale specifikováno, jaké jsou přesné ingredience. Uvařené jáhly je vhodné před smícháním s vajíčkem vychladit, jinak budeme mít jáhly z míchaných vajec. Když vmícháte mouku, bude hodně suchá... Když to za 25 minut hodíte dohromady, sním svůj klobouk. Je to minimálně 1,5 hodiny!
Automaticky přeloženo z Maďarštiny
Recept je skvělý, dětem taky chutnal. 🔝🔝🔝
Automaticky přeloženo z němčiny