![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Jáhly spařte horkou vodou a poté je propláchněte. Tak odstraníte případnou nahořklou chuť.
Spařené a propláchnuté jáhly dejte do hrnce a zalijte vodou. Voda by měla sahat zhruba 2,5 cm nad jáhly. Osolte ½ lžičky soli a na mírném plameni vařte 10–15 minut, dokud nezměknou.
Mezitím připravte dip. Mátu nakrájejte najemno a promíchejte se všemi ostatními surovinami na dip.
Rozehřejte lžíci oleje a na mírném plameni orestujte špenát, aby zavadl. Pak jej smíchejte s uvařenými jáhlami, vejcem, moukou, prolisovaným česnekem, majoránkou, solí a pepřem.
Ze směsi mokrýma rukama vytvořte placičky. Na zbylém oleji je na středním plameni opečte z obou stran.
Placičky podávejte s jogurtovomátovým dipem.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
velmi dobré a chutné jídlo,dělala jsem podle receptu a trochu splátky už hotové sýrem
Dip byl super, placky chutově o ničem, ale dohromady to bylo stejně dobré. Pracovalo se s těstem super. Do těsta bych přidala jistě více česneku, tak 4 stroužky, e ještě trochu více soli.
Automaticky přeloženo
Přidala jsem ještě špenát. Asi taky víc mouky, aby se nerozpadly. Velmi dobře
Automaticky přeloženo