HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě každý den se slevou 75 %

Strana 224Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 494 kcal
  • 7 g bílkovin
  • 45 g tuků
  • 17 g sacharidů

Vyhlaďte pleť a objevte nové sebevědomí s rybím kolagenem

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Zdravé klouby
Více informací

Suroviny

4 porce

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 190 °C.

2

Papriku, žampiony, lilek a cuketu omyjte a nakrájejte na menší kostky.

3

Vše smíchejte v míse společně s olivovým olejem, oreganem, solí a pepřem.

4

Plech vyložte pečicím papírem.

5

Nakrájenou zeleninu s žampiony rozprostřete na plech a pečte v troubě při 180–190 °C cca 40 minut.

6

Mezitím si připravte avokádový dresink. Rozmixujte vnitřky obou avokád, citronovou šťávu, olivový olej a stroužek česneku.

7

Na 4 talíře rozprostřete listy salátu little gem, opečenou zeleninu, přidejte avokádový dresink, zasypte sezamovými semínky a podávejte.

TIP
Místo uvedené zeleniny můžete použít například mrkev nebo petržel.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Kat78
31. ledna 2023

je to vynikající. budu dělat pravidelně ❤️

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních