![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Troubu předehřejte na 190 °C.
Papriku, žampiony, lilek a cuketu omyjte a nakrájejte na menší kostky.
Vše smíchejte v míse společně s olivovým olejem, oreganem, solí a pepřem.
Plech vyložte pečicím papírem.
Nakrájenou zeleninu s žampiony rozprostřete na plech a pečte v troubě při 180–190 °C cca 40 minut.
Mezitím si připravte avokádový dresink. Rozmixujte vnitřky obou avokád, citronovou šťávu, olivový olej a stroužek česneku.
Na 4 talíře rozprostřete listy salátu little gem, opečenou zeleninu, přidejte avokádový dresink, zasypte sezamovými semínky a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
je to vynikající. budu dělat pravidelně ❤️
Automaticky přeloženo