Salát s avokádem
- 15 min
- 40 min
- Snadné
- 4 porce
Jíme zdravě každý den se slevou 75 %
Strana 224Více informací o kuchařceNutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 494 kcal
- 7 g bílkovin
- 45 g tuků
- 17 g sacharidů
Suroviny
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 190 °C.
Papriku, žampiony, lilek a cuketu omyjte a nakrájejte na menší kostky.
Vše smíchejte v míse společně s olivovým olejem, oreganem, solí a pepřem.
Plech vyložte pečicím papírem.
Nakrájenou zeleninu s žampiony rozprostřete na plech a pečte v troubě při 180–190 °C cca 40 minut.
Mezitím si připravte avokádový dresink. Rozmixujte vnitřky obou avokád, citronovou šťávu, olivový olej a stroužek česneku.
Na 4 talíře rozprostřete listy salátu little gem, opečenou zeleninu, přidejte avokádový dresink, zasypte sezamovými semínky a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
je to vynikající. budu dělat pravidelně ❤️
Automaticky přeloženo