Pouze 999Kč a máte dopravu zdarma
HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě každý den se slevou 75 %

Strana 56Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 106 kcal
  • 2 g bílkovin
  • 7 g tuků
  • 7 g sacharidů

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Suroviny

4 porce

Přírodní společník pro zdraví i pohodu – Reishi

  • Podporuje imunitu
  • Chrání srdce
  • Zmírňuje stres
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

V hrnci rozehřejte 2 lžíce olivového oleje na středním plameni.

2

Do hrnce přidejte najemno nakrájené šalotky a opékejte 5–7 minut na středním plameni. K šalotkám přidejte utřený stroužek česneku a opékejte ještě další 1 minutu.

3

Poté ztlumte plamen na mírný, přidejte krájená rajčata, 500 ml zeleninového vývaru, sůl a pepř a vařte 30 minut.

4

Nakonec směs rozmixujte. Hotovou polévku rozdělte do 4 talířů, ozdobte čerstvou bazalkou a podávejte.

TIP
Polévku podávejte s celozrnným pečivem.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

2y9qrfyfv8privaterelayappleidcom
03. září 2024

Výborná🤤🍅

Automaticky přeloženo

hodnocení_1337355
Marcela Popadincová
17. května 2024

Výborná, rychlá 👍🏻 přidala jsem libeček, nové koření, bobkový list… mňam 😁

lucie01
29. září 2022

Moc dobrá. Přidala jsem si do ní ještě chilli a krupicové nočky.

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních