HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 135 kcal
  • 4 g bílkovin
  • 5 g tuků
  • 18 g sacharidů

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Suroviny

6 porcí

Přírodní společník pro zdraví i pohodu – Reishi

  • Podporuje imunitu
  • Chrání srdce
  • Zmírňuje stres
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky. Mangold očistěte a jeho listy nakrájejte na proužky. Jarní cibulku nasekejte najemno.

2

Vývar přiveďte k varu, vhoďte do něj nakrájené brambory a nechte vařit 15 minut na středním plameni.

3

Mezitím si na pánvi rozehřejte 2 lžíce olivového oleje, přidejte jarní cibulku a opékejte 3 minuty na středním plameni. Poté vše zasypejte špaldovou moukou a vytvořte světlou jíšku. Tu nalijte do hrnce k bramborám a nechte provařit 10 minut na středním plameni.

4

Po uplynutí uvedeného času přidejte listy mangoldu a vařte dalších 10 minut stále na středním plameni.

5

Nakonec do polévky prolisujte 2 stroužky česneku a dochuťte ji solí a pepřem.

TIP
Polévku můžete před podáváním ozdobit čerstvými bylinkami.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Veronika Malečková
20. listopadu 2021

Naprosto mě uchvátila! Výborná! :-)

Lucie Starostová
20. října 2020

Byla dobrá. Mangold krásně křupe...

Veronika123098
21. června 2020

Výborné! Dala jsem tam místo mangoldu pórek a bylo to taky dobré.

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních