HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 256 kcal
  • 8 g bílkovin
  • 15 g tuků
  • 20 g sacharidů

Hydratace a omlazení s každým douškem našeho kolagenu

  • Proti vráskám
  • Proti celulitidě
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací

Suroviny

4 porce

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Ve větším hrnci rozpalte 2 lžíce slunečnicového oleje a zpěňte na něm cibuli: vložte ji do rozpáleného oleje a smažte na mírném plameni, dokud nezesklovatí (cca 2–3 minuty).

2

Přidejte utřené stroužky česneku, cizrnu a kmín. Restujte 5 minut na středním až silném plameni, poté zalijte zeleninovým vývarem a vařte 25 minut na mírném až středním plameni.

3

Po uplynutí uvedeného času přidejte smetanu a dochuťte solí a pepřem.

4

Polévku rozmixujte a podávejte.

TIP
Cizrnovou polévku podávejte s celozrnným pečivem. Můžete ji také ozdobit smetanou, chilli a řeřichou (nebo jinými klíčky).
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

2y9qrfyfv8privaterelayappleidcom
17. září 2024

Výborné😍

Automaticky přeloženo

hodnocení_1337355
Katka Bartošová
21. července 2024

Dobré

miskavkagmailcom
11. března 2024

Výhorný, místo smetany 2 lžíce kokosového mléka, přidala jsem pórek a trochu garam masala a kurkumy💚

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních