
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

V hrnci rozehřejte přepuštěné máslo společně s olivovým olejem, přidejte najemno nasekanou cibulku s utřenými stroužky česneku a opékejte na středním plameni cca 6 minut.
Do hrnce přidejte cuketu nakrájenou na kolečka a opékejte dalších cca 10 minut.
Poté vše zalijte zeleninovým vývarem a přiveďte k varu.
Snižte plamen na mírný, hrnec přiklopte pokličkou a polévku vařte do změknutí cukety (potrvá to 10–15 minut).
Poté polévku odstavte, nechte vychladnout a rozmixujte tyčovým mixérem.
Hotovou polévku dochuťte solí a pepřem, rozdělte do 4 talířů a podávejte s nahrubo rozdrobeným sýrem feta.
*Feta je čerstvý řecký sýr vyrobený z kozího a ovčího mléka.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Lahodné.
Automaticky přeloženo z Maďarštiny
Výborná. opravdu mě překvapila chuť takto připravené cukety.
Automaticky přeloženo z slovenštiny
Obyčejná polévka, ale sýrem feta se neskutečně vylepší 😋 moc dobrá!