HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě s Fitrecepty II se slevou 75 %

Strana 42Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 237 kcal
  • 10 g bílkovin
  • 17 g tuků
  • 11 g sacharidů

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací

Suroviny

4 porce

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Štítky

banner image

Postup přípravy

1

V hrnci rozehřejte přepuštěné máslo společně s olivovým olejem, přidejte najemno nasekanou cibulku s utřenými stroužky česneku a opékejte na středním plameni cca 6 minut.

2

Do hrnce přidejte cuketu nakrájenou na kolečka a opékejte dalších cca 10 minut.

3

Poté vše zalijte zeleninovým vývarem a přiveďte k varu.

4

Snižte plamen na mírný, hrnec přiklopte pokličkou a polévku vařte do změknutí cukety (potrvá to 10–15 minut).

5

Poté polévku odstavte, nechte vychladnout a rozmixujte tyčovým mixérem.

6

Hotovou polévku dochuťte solí a pepřem, rozdělte do 4 talířů a podávejte s nahrubo rozdrobeným sýrem feta.

7

*Feta je čerstvý řecký sýr vyrobený z kozího a ovčího mléka.

TIP
Polévku můžete podávat s nasucho opraženými slunečnicovými semínky.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Míša Šlemrová
16. srpna 2024

Vyborna, rychla a nenarocna na suroviny 🤌

Mira Sabova
19. července 2023

Famózní. Stačilo se přesně držet receptu.

Automaticky přeloženo

Barča Balcarová
11. července 2023

Výborná, přidala jsem ještě trochu špenátu a místo feta sýru parmezan a top! ☺️☺️😃

hodnocení_1149516
banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních