HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě každý den se slevou 75 %

Strana 110Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 592 kcal
  • 25 g bílkovin
  • 21 g tuků
  • 75 g sacharidů

Vyhlaďte pleť a objevte nové sebevědomí s rybím kolagenem

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Zdravé klouby
Více informací

Suroviny

5 porcí

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 200 °C.

2

Těstoviny uvařte v osolené vodě podle návodu na obalu.

3

Na pánvi rozpalte olivový olej na středním plameni, přidejte najemno nakrájené šalotky a opékejte 5 minut.

4

K šalotkám přidejte na plátky nakrájený česnek s protlakem a opékejte další 1 minutu.

5

Do pánve přidejte kukuřici, rajčata, rozmarýn s tymiánem, podlijte 100 ml vody a přiklopte pokličkou. Nechte provařit 15–20 minut na středním plameni.

6

Nakonec přimíchejte tuňáka a uvařené těstoviny, nakrájenou mozzarellu a celou směs přemístěte do zapékací mísy. Směs dochuťte solí a pepřem.

7

Zapékací mísu vložte do předehřáté trouby a pečte při 190–200°C 15–20 minut.

8

Hotové těstoviny rozdělte do 5 talířů a podávejte.

TIP
Vyzkoušejte ostřejší verzi přidáním mleté chilli papričky. Těstoviny posypte nasekanou petrželovou natí.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Verů Kubenková
04. října 2024

Výborné

Romane Tka
17. května 2024

Výborný a rychlý oběd :)

Karolina Skalska
12. března 2024

Velmi chutný a jednoduchý na přípravu.

Automaticky přeloženo

hodnocení_1314738
banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních