![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Troubu předehřejte na 180 °C.
Brambory oloupejte a nakrájejte na tenčí plátky. Žampiony nakrájejte na plátky a ochuťte solí.
Na řepkovém oleji restujte žampiony cca 5 minut na středním až silném plameni, dokud nepustí vodu. Poté je odstavte.
Do hrnce dejte ricottu, mléko, sůl a pepř. Přidejte brambory, česnek a žampiony a pečlivě promíchejte.
Bramborovou směs přendejte do zapékací mísy a pečte 40–45 minut při 175–180 °C.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
velmi chutné, přidala jsem i malou cuketu a omáčku jsem více dochutila kořením a houbovým bujónem
Automaticky přeloženo
chutný recept. místo ricotty jsem použila mozzarellu.Do omáčky jsem přidala vajíčko, trochu přírodního jogurtu a ještě houby. Pekla jsem hodinu
Automaticky přeloženo
Ukázalo se to velmi chutné! Jedli jsme kuřecí roládu plněnou špenátem a parmazánem: https://jokateszunk.hu/receptek/kategoria-szerint/foetelek/spenottal-es-parmezannal-toltott-csirkerolad-2/#hodnoceni
Automaticky přeloženo