HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě každý den se slevou 75 %

Strana 72Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 315 kcal
  • 11 g bílkovin
  • 13 g tuků
  • 38 g sacharidů

Více než 1 000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5 000 Kč)

  • Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
  • Vařte z lednice či ze spíže
  • Oblíbené recepty dostupné offline
Vyzkoušet ZDARMA až na 30 dní

Suroviny

4 porce

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 180 °C.

2

Brambory oloupejte a nakrájejte na tenčí plátky. Žampiony nakrájejte na plátky a ochuťte solí.

3

Na řepkovém oleji restujte žampiony cca 5 minut na středním až silném plameni, dokud nepustí vodu. Poté je odstavte.

4

Do hrnce dejte ricottu, mléko, sůl a pepř. Přidejte brambory, česnek a žampiony a pečlivě promíchejte.

5

Bramborovou směs přendejte do zapékací mísy a pečte 40–45 minut při 175–180 °C.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Brygida Zdrzalek
01. dubna 2023

chutný recept. místo ricotty jsem použila mozzarellu.Do omáčky jsem přidala vajíčko, trochu přírodního jogurtu a ještě houby. Pekla jsem hodinu

Automaticky přeloženo

hodnocení_1419010
bollacassandra
17. února 2023

Ukázalo se to velmi chutné! Jedli jsme kuřecí roládu plněnou špenátem a parmazánem: https://jokateszunk.hu/receptek/kategoria-szerint/foetelek/spenottal-es-parmezannal-toltott-csirkerolad-2/#hodnoceni

Automaticky přeloženo

sm5sgmnd5fprivaterelayappleidcom
15. ledna 2023

Recept jsem si upravila, jiz ochucene hribky z mrazaku, slehacka, koreni dle receptu a pekla radeji hodinu😋 vynikajici.

hodnocení_1393737
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních