HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě každý den se slevou 75 %

Strana 72Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 315 kcal
  • 11 g bílkovin
  • 13 g tuků
  • 38 g sacharidů

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Suroviny

4 porce

Přírodní společník pro zdraví i pohodu – Reishi

  • Podporuje imunitu
  • Chrání srdce
  • Zmírňuje stres
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 180 °C.

2

Brambory oloupejte a nakrájejte na tenčí plátky. Žampiony nakrájejte na plátky a ochuťte solí.

3

Na řepkovém oleji restujte žampiony cca 5 minut na středním až silném plameni, dokud nepustí vodu. Poté je odstavte.

4

Do hrnce dejte ricottu, mléko, sůl a pepř. Přidejte brambory, česnek a žampiony a pečlivě promíchejte.

5

Bramborovou směs přendejte do zapékací mísy a pečte 40–45 minut při 175–180 °C.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Veronika Brickman
07. června 2024

velmi chutné, přidala jsem i malou cuketu a omáčku jsem více dochutila kořením a houbovým bujónem

Automaticky přeloženo

Brygida Zdrzalek
01. dubna 2023

chutný recept. místo ricotty jsem použila mozzarellu.Do omáčky jsem přidala vajíčko, trochu přírodního jogurtu a ještě houby. Pekla jsem hodinu

Automaticky přeloženo

hodnocení_1419010
bollacassandra
17. února 2023

Ukázalo se to velmi chutné! Jedli jsme kuřecí roládu plněnou špenátem a parmazánem: https://jokateszunk.hu/receptek/kategoria-szerint/foetelek/spenottal-es-parmezannal-toltott-csirkerolad-2/#hodnoceni

Automaticky přeloženo

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních