
Miska velká Salt & Pepper Artisan – modrá

Troubu předehřejeme na 180 °C.
Rajčata opláchneme, odřízneme vrchní část a vydlabeme.
Do každého rajčete vyklepneme jedno vejce. Rajčata osolíme, opepříme a posypeme parmazánem a slunečnicovými semínky.
Rajčata naskládáme na plech vyložený pečicím papírem a dáme péct na 20 minut při teplotě 170–180 °C.
Po upečení posypeme pažitkou a podáváme.
Získejte sezónní recepty
a tipy každý týden zcela zdarma
Skvělý pomocník při tvorbě
jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
Snadné odhlášení kdykoliv jedním klikem
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborné
Panebože, tohle je naprostá lahoda! Trvalo mi to trochu déle, než půlhodinu, ale u mě je to pochopitelné xD např. s řepou je to vynikající, ale opravdu si zvolte velká rajčata, já se na to vykašlala, dala tam menší a bílek mi vytekl na plech XD
Ideálne na veceru :) odporúčame!