Tuňákové karbanátky
- 10 min
- 30 min
- Snadné
- 5 porcí
Znáte z naší kuchařky
Jíme zdravě každý den se slevou 75 %
Strana 100Více informací o kuchařceNutriční hodnoty na 1 porci/kus
- 230 kcal
- 17 g bílkovin
- 10 g tuků
- 19 g sacharidů
Suroviny
5 porcí
Postup přípravy
1
Troubu předehřejte na 180 °C.
2
Mezitím připravte pohanku podle návodu na obalu.
3
Mrkev oloupejte, očistěte a spolu s tofu nastrouhejte najemno.
4
Ve větší míse smíchejte uvařenou pohanku s nastrouhanou mrkví, tofu, tuňákem, vejci, hořčicí a lněným semínkem. Směs dochuťte solí a pepřem.
5
Plech vyložte pečicím papírem a ze směsi na něj tvarujte placky. Pečte 25 minut při 170–180 °C.
6
Upečené karbanátky rozdělte do 5 talířů a podávejte.
TIP
Místo pohanky můžete použít i rýži, která vám zbyla z předešlých dnů. Hotové karbanátky na závěr posypte petrželkou.
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Bohužel se mi to nelíbilo, protože jsem to nestihla, protože je to v jazyce, který neznám :(
Automaticky přeloženo
Bylo to velmi chutné
Automaticky přeloženo
.