HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 762 kcal
  • 28 g bílkovin
  • 40 g tuků
  • 69 g sacharidů

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Suroviny

1 porce

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Pohanku vložte do hrnce a zalijte vodou v poměru 1 : 1,5. Osolte, přiveďte k varu a vařte 2–3 minuty na středním plameni. Poté hrnec přiklopte pokličkou a nechte 30 minut odstát.

2

V pánvi rozehřejte 1 lžíci olivového oleje, přidejte najemno nakrájenou šalotku a opékejte 5–7 minut na středním plameni.

3

K šalotce přidejte na kostičky nakrájený tempeh a opékejte 1 minutu na středním plameni.

4

Nakonec do pánve přidejte na kolečka nakrájenou mrkev a opékejte ještě dalších 5 minut.

5

Hotovou směs dochuťte drceným kmínem, solí a pepřem a podávejte s uvařenou pohankou.

TIP
Pokrm můžete před podáváním ozdobit najemno nasekanou čerstvou petrželovou natí.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Mira Sabova
26. července 2023

Famóza! Do tohoto receptu jsem šla s obavami, ale opět se ukázalo, že nebyl důvod. Velice nám chutnalo.

Automaticky přeloženo

Lindula
13. prosince 2021

Vyborné

Milena Černoušková
20. prosince 2020

Jednoduché, chutné, snadná rychlá příprava :)

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních