🥳     Fitrecepty se mění na JÍME ZDRAVĚ. Nové jméno, web a mnohem víc.    Přečtěte si příběh o změně
HledatHledatMojeMojeKošíkKošík0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 675 Kcal
  • 27 g bílkovin
  • 27 g tuků
  • 80 g sacharidů

Získejte nejlepších 80 receptů z kuchařky ZDARMA

  • 80 tipů na chutnou letní inspiraci
  • Pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
  • Jezte zdravě, pochutnejte si a uvařte do 30 minut

Suroviny

1 porce

Pro vaření a servírování doporučujeme

Postup přípravy

1

Pohanku si zalijeme vroucí vodou a dáme stranou (počkáme dokud se všechna voda nevsákne). Pokud používáme pohanku lámanku řídíme se návodem na obalu.

2

V pánvi rozehřejeme 1 lžíci olivového oleje a osmahneme na něm na kostičky nakrájený tempeh.

3

K tempehu přidáme nastrouhanou mrkev a opékáme 5 minut.

4

Směs dochutíme solí a pepřem a smícháme s uvařenou pohankou.

5

Autorkou receptu je Barbora Hlubučková

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Anna Rožková
22. srpna 2020

Přidala jsem tam cibuli a dochutila sójovou omáčkou a trochou kečupu. Výborné!

Michaela Krotká
29. května 2020

Zdravá rychlá hmota na zasycení. Ale chuťově dost nevýrazné, chtělo by to pohrát si s dochucením.

Lenka Morová
07. března 2020

Jednoduché a moc dobré. I když jsem tam zapomněla dát tu kurkumu 🤔

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních