
Jak jíme zdravě v létě se slevou 68 %

Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %

Pohanku vložte do hrnce a zalijte vodou v poměru 1 : 1,5. Osolte, přiveďte k varu a vařte 2–3 minuty na středním plameni. Poté hrnec přiklopte pokličkou a nechte 30 minut odstát.
V pánvi rozehřejte 1 lžíci olivového oleje, přidejte najemno nakrájenou šalotku a opékejte 5–7 minut na středním plameni.
K šalotce přidejte na kostičky nakrájený tempeh a opékejte 1 minutu na středním plameni.
Nakonec do pánve přidejte na kolečka nakrájenou mrkev a opékejte ještě dalších 5 minut.
Hotovou směs dochuťte drceným kmínem, solí a pepřem a podávejte s uvařenou pohankou.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Famóza! Do tohoto receptu jsem šla s obavami, ale opět se ukázalo, že nebyl důvod. Velice nám chutnalo.
Automaticky přeloženo
Vyborné
Jednoduché, chutné, snadná rychlá příprava :)