HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 354 kcal
  • 29 g bílkovin
  • 20 g tuků
  • 12 g sacharidů

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací

Suroviny

2 porce

Hydratace a omlazení s každým douškem našeho kolagenu

  • Proti vráskám
  • Proti celulitidě
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací

Štítky

banner image

Postup přípravy

1

Připravte si 2 misky a natrhejte do nich salátové listy. Do každé porce přidejte 1 lžíci balzamikového octa a promíchejte.

2

Rajčata nakrájejte na menší kousky a rozdělte do misek.

3

Tuňáka vyjměte z konzervy, osušte papírovými utěrkami a rozdělte do misek.

4

Obě porce pokapejte citronovou šťávou a posypte lněnými semínky.

5

Vejce dejte do hrnce s vroucí vodou, ztlumte plamen na mírný stupeň a vejce uvařte podle libosti naměkko (5–6 minut) nebo natvrdo (7–9 minut). Po uvaření vejce oloupejte, rozkrojte na poloviny a rozdělte do obou misek.

6

Nakonec do obou porcí salátu rozdrobte fetu, podle libosti salát dochuťte solí a pepřem a podávejte.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Hana Dragounová
04. dubna 2024

Výborný, lehký a sytý.

biro.juca
08. října 2023

Je moc výborný, dělám ho často ☺️

Automaticky přeloženo

v26x4xkprbprivaterelayappleidcom
17. července 2023

🙏🏻

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních