HledatHledatMoje Moje KošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 157 Kcal
  • 9,8 g bílkovin
  • 8 g tuků
  • 10,1 g sacharidů

Více než 1000 receptů ze všech kuchařek (ušetřete přes 5000 Kč)

  • Videokurzy, díky kterým se stanete mistry kuchyně
  • Vařte z lednice či ze spíže
  • Oblíbené recepty dostupné offline
Vyzkoušet ZDARMA až na 30 dní

Suroviny

8 kusů

Štítky

Postup přípravy

1

Candáta zbavte kůže a dejte jej do mixéru typu sekáček. Rozmixujte najemno.

2

Rozmixovaného candáta smíchejte s ovesnou moukou, vejcem, sušenou petrželovou natí, sušeným koprem, solí a pepřem. Pokud je směs příliš lepivá, přidejte další mouku.

3

Ze směsi vytvarujte mokrou rukou 8 karbanátků o průměru 3 cm.

4

Na silném plameni rozpalte olej, poté plamen snižte na střední stupeň a karbanátky osmažte z obou stran dozlatova (cca 2,5 minuty z každé strany).

5

Všechny suroviny na pesto rozmixujte najemno. Podávejte s karbanátky.

TIP
Vhodnou přílohou jsou třeba vařené brambory nebo bramborová kaše.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Zemanová Hana
04. července 2021

není vyzkoušený chybí hlavní ingredience a to candát obecný není psaný kolik ho je potřeba použít do receptury. děkuji

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních