
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Candáta zbavte kůže a dejte jej do mixéru typu sekáček. Rozmixujte najemno.
Rozmixovaného candáta smíchejte s ovesnou moukou, vejcem, sušenou petrželovou natí, sušeným koprem, solí a pepřem. Pokud je směs příliš lepivá, přidejte další mouku.
Ze směsi vytvarujte mokrou rukou 8 karbanátků o průměru 3 cm.
Na silném plameni rozpalte olej, poté plamen snižte na střední stupeň a karbanátky osmažte z obou stran dozlatova (cca 2,5 minuty z každé strany).
Všechny suroviny na pesto rozmixujte najemno. Podávejte s karbanátky.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Recept obsahuje 1 polévkovou lžíci slunečnicového oleje a poté doporučujeme smažit na olivovém oleji. Zdá se, že olivový olej (40 ml) je součástí omáčky spolu s rozmixovanými bylinkami
Automaticky přeloženo z polštiny
není vyzkoušený chybí hlavní ingredience a to candát obecný není psaný kolik ho je potřeba použít do receptury. děkuji