
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

V míse smíchejte tvaroh, špaldovou mouku, vločky, vejce a vanilkový protein. Vypracujte kompaktní těsto.
Těsto nechte půl hodiny odležet v lednici. Mezitím přiveďte vodu ve velkém hrnci k varu.
Dvěmi polévkovými lžícemi tvarujte z těsta veliké noky, které postupně vkládejte do vařící vody. Vařte, dokud nevyplavou na povrch.
Mezitím svařte borůvky na omáčku. Přidejte med a citronovou šťávu.
Hotové knedlíky polijte borůvkovou omáčkou a posypte nastrouhaným tvarohem.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Protein jsem neměla. Takže jsem vynechala. Přidala jsem tam ale vanilkový cukr a je to bomba ❤️
Dobré, ale trochu hutné a moučné.
Pro někoho, kdo je zvyklý na klasické, měkké knedlíky je tohle docela velký rozdíl. Knedlíky jsou tvrdé a hutné, přijdou mi bez chuti. Možná by pomohlo víc tvarohu, nebo nedávat vločky?