
Sada 3 nožů Opinel

Troubu předehřejte na 180 °C. Připravte si plech a vyložte jej pečicím papírem.
Cizrnu sceďte a opláchněte od nálevu. Poté promíchejte s 1 lžičkou oleje, římským kmínem, špetkou soli a pepře.
Zeleninu očistěte, pak rozkrájejte na poloviny.
Nakrájenou zeleninu dejte na plech, pokapejte druhou lžičkou oleje, osolte, opepřete a promíchejte. Na plech přidejte také cizrnu.
Pečte 20–25 minut na 180 °C.
Mezitím připravte dip – všechny suroviny na dip smíchejte.
Upečenou zeleninu a cizrnu posypejte nahrubo nasekanou petrželovou natí. Podávejte s připraveným dipem.
Získejte sezónní recepty a tipy každý týden zcela zdarma
Skvělý pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
Snadné odhlášení kdykoliv jedním klikem
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
výborné