🥳     Fitrecepty se mění na JÍME ZDRAVĚ. Nové jméno, web a mnohem víc.    Přečtěte si příběh o změně
HledatHledatMojeMojeKošíkKošík0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 677 Kcal
  • 24,1 g bílkovin
  • 24,9 g tuků
  • 82,7 g sacharidů

Získejte nejlepších 80 receptů z kuchařky ZDARMA

  • 80 tipů na chutnou letní inspiraci
  • Pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
  • Jezte zdravě, pochutnejte si a uvařte do 30 minut

Suroviny

2 porce

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 180 °C. Připravte si plech a vyložte jej pečicím papírem.

2

Cizrnu sceďte a opláchněte od nálevu. Poté promíchejte s 1 lžičkou oleje, římským kmínem, špetkou soli a pepře.

3

Zeleninu očistěte, pak rozkrájejte na poloviny.

4

Nakrájenou zeleninu dejte na plech, pokapejte druhou lžičkou oleje, osolte, opepřete a promíchejte. Na plech přidejte také cizrnu.

5

Pečte 20–25 minut na 180 °C.

6

Mezitím připravte dip – všechny suroviny na dip smíchejte.

7

Upečenou zeleninu a cizrnu posypejte nahrubo nasekanou petrželovou natí. Podávejte s připraveným dipem.

TIP
Podávejte s celozrnným pita chlebem.
Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

marusia.smith@gmail.com
08. září 2020

výborné

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních