HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 677 kcal
  • 24,1 g bílkovin
  • 24,9 g tuků
  • 82,7 g sacharidů

Přírodní společník pro zdraví i pohodu – Reishi

  • Podporuje imunitu
  • Chrání srdce
  • Zmírňuje stres
Více informací

Suroviny

2 porce

Vyhlaďte pleť a objevte nové sebevědomí s rybím kolagenem

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Zdravé klouby
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 180 °C. Připravte si plech a vyložte jej pečicím papírem.

2

Cizrnu sceďte a opláchněte od nálevu. Poté promíchejte s 1 lžičkou oleje, římským kmínem, špetkou soli a pepře.

3

Zeleninu očistěte, pak rozkrájejte na poloviny.

4

Nakrájenou zeleninu dejte na plech, pokapejte druhou lžičkou oleje, osolte, opepřete a promíchejte. Na plech přidejte také cizrnu.

5

Pečte 20–25 minut na 180 °C.

6

Mezitím připravte dip – všechny suroviny na dip smíchejte.

7

Upečenou zeleninu a cizrnu posypejte nahrubo nasekanou petrželovou natí. Podávejte s připraveným dipem.

TIP
Podávejte s celozrnným pita chlebem.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

kamíšek
28. září 2023

Moc,bylo to výborné

Katarinakaspar
08. ledna 2023

výborné, lehké. dělám i jako přílohu např. k pečenému kuřeti.

Mirka Severínová
27. prosince 2022

Dobrota

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních