
Jíme zdravě pod jednou pokličkou se slevou 65 %

Mandle si rozmixujeme, přemístíme do misky a přidáme k nim tvaroh, citronovou šťávu, kokosový olej, skořici a rýžovou mouku.
Těsto by mělo mít konzistenci, abychom z něj mohli následně tvarovat kuličky. Pokud je moc tuhé, zředíme vodou podle potřeby.
Nakonec osladíme medem.
Vezmeme si vždy jednu vypeckovanou švestku a obalíme jí ve mandlovém těstě, tak aby nikde žádný kus švestky neprosvítal.
Ze směsi vytvarujeme cca 10–12 knedlíků.
Středně velký hrnec naplníme do poloviny vodou, kterou přivedeme k varu.
Připravené knedlíky vhodíme do vroucí vody. Hotové jsou poté, co vyplavou na povrch.
Knedlíky rozdělíme na připravené talíře a můžeme podávat například s jogurtem, ovocem či medem.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Já je udělala jahodové, s jahodovou omáčkou. Jsou rychlé a dobré😃
Tak tohle je bomba takhe super knedlíky jsem ještě nejedla výborné abalila jsem je v kokosu už jsem je vařila 5 krát a rodině ani mě se neomrzeli a chcou je uvařit znovu😁👍
Plnila jsem borůvkami, přilepšila nám kokosovým cukrem navrch a bílým jogurtem. Výsledek byl náramný!