HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás
Znáte z naší kuchařky

Jíme zdravě s Fitrecepty II se slevou 75 %

Strana 80Více informací o kuchařce

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 685 kcal
  • 37 g bílkovin
  • 44 g tuků
  • 29 g sacharidů

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací

Suroviny

2 porce

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Troubu předehřejte na 170 °C.

2

Plech vyložte pečicím papírem.

3

Oba filety z lososa bohatě natřete makovými semínky (ze strany bez kůže), položte na plech kůží dolů a dejte péct do předehřáté trouby na 20–25 minut při 160–170 °C.

4

Mezitím nasypte kuskus do misky, přidejte špetku soli, zalijte horkou vodou cca 1,5 cm nad okraj a nechte odstát, dokud se nevsákne všechna voda (potrvá to cca 10 minut).

5

Nakonec připravte salát. Hotový kuskus přemístěte do větší mísy, přidejte lžíci olivového oleje, baby špenát, polníček, semínka granátového jablka a vše promíchejte.

6

Upečeného lososa vyndejte z trouby, oba filety posypte solí a každý filet podávejte s ½ připraveného salátu.

TIP
Lososa můžete před podáváním pokapat šťávou z limetky.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Kateřina Lisková
12. února 2024

Výborný vyvážený oběd.

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních