
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Troubu dejte předehřívat na 185 °C a připravte si pekáč o rozměrech 25 cm × 30 cm (nebo jinou zapékací nádobu podobné velikosti), který vyložte pečicím papírem.
Z květáku oberte růžičky, ty vložte do mixéru a rozmixujte je na drobné kousky podobající se zrnkům rýže. Rozmixovaný květák vložte do větší mísy.
Baby špenát natrhejte nahrubo, česnek oloupejte a nastrouhejte najemno a mozzarellu nakrájejte na malé kostičky. Následně všechny tyto ingredience přemístěte do mísy ke květáku. Poté do mísy ještě vyklepněte vejce, přidejte kari koření, chilli vločky, mléko, kypřicí prášek, sůl a pepř a vše důkladně promíchejte.
Směs z mísy přemístěte do vyloženého pekáče, ten vložte do předehřáté trouby a pečte 40–45 minut při 180–185 °C.
Upečený nákyp rozdělte na 4 porce a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními