
Sada 3 nožů Opinel

Bulgur uvařte v cca 250 ml osolené vody 12 minut a pak nechte 10 minut odstát.
V pánvi rozehřejte 2 lžíce olivového oleje, přidejte najemno nasekanou cibulku a opékejte 3-4 minuty.
Přidejte utřený stroužek česneku, krevety, papriku, chilli, protlak a krájená rajčata.
Zamíchejte a opékejte při středním ohřevu 5-7 minut.
Přilijte 200 ml zeleninového vývaru nebo vody, přidejte med a zamíchejte.
Pánev přiklopte pokličkou a nechte 10 minut provařit.
Hotové krevety rozdělte na 2 talíře s bulgurem a podávejte.
Získejte sezónní recepty a tipy každý týden zcela zdarma
Skvělý pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
Snadné odhlášení kdykoliv jedním klikem
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborné
Nevynikla chuť krevet.
Výborná večeře!