
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Bulgur uvařte v cca 250 ml osolené vody 12 minut a pak nechte 10 minut odstát.
V pánvi rozehřejte 2 lžíce olivového oleje, přidejte najemno nasekanou cibulku a opékejte 3-4 minuty.
Přidejte utřený stroužek česneku, krevety, papriku, chilli, protlak a krájená rajčata.
Zamíchejte a opékejte při středním ohřevu 5-7 minut.
Přilijte 200 ml zeleninového vývaru nebo vody, přidejte med a zamíchejte.
Pánev přiklopte pokličkou a nechte 10 minut provařit.
Hotové krevety rozdělte na 2 talíře s bulgurem a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
úplná mňamka... dost často ji vařím
Automaticky přeloženo z slovenštiny
Moc jsem si pochutnala. Než se uvařil bulgur byla omáčka hotova.