HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 569 kcal
  • 35 g bílkovin
  • 17 g tuků
  • 69 g sacharidů

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací

Suroviny

2 porce

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Bulgur uvařte v cca 250 ml osolené vody 12 minut a pak nechte 10 minut odstát.

2

V pánvi rozehřejte 2 lžíce olivového oleje, přidejte najemno nasekanou cibulku a opékejte 3-4 minuty.

3

Přidejte utřený stroužek česneku, krevety, papriku, chilli, protlak a krájená rajčata.

4

Zamíchejte a opékejte při středním ohřevu 5-7 minut.

5

Přilijte 200 ml zeleninového vývaru nebo vody, přidejte med a zamíchejte.

6

Pánev přiklopte pokličkou a nechte 10 minut provařit.

7

Hotové krevety rozdělte na 2 talíře s bulgurem a podávejte.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

krystynablaszczyk3o2pl
25. března 2023

Beatrixko
17. října 2022

úplná mňamka... dost často ji vařím

Automaticky přeloženo

hodnocení_1363091
Monika Leckéšiová
17. března 2022

Moc jsem si pochutnala. Než se uvařil bulgur byla omáčka hotova.

hodnocení_1166894
banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních