Pouze 999Kč a máte dopravu zdarma
HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 489 kcal
  • 16,6 g bílkovin
  • 16 g tuků
  • 69,9 g sacharidů

Efektivní a bezpečné doplnění 100 % denního příjmu hořčíku

  • Podpora regenerace
  • Pomůže od migrén
  • Přes 1000 spokojených recenzí
Více informací

Suroviny

4 porce

Extra vstřebatelný Hořčík pro ten nejkvalitnější spánek

  • Jednička na trhu
  • Zatočí s únavou
  • Pomůže od křečí
Více informací

Štítky

banner image

Postup přípravy

1

Šalotku nakrájejte najemno.

2

Rozehřejte olej a šalotku na středně silném plameni orestujte dozlatova. Přisypte rýži a nechte zesklovatět.

3

Rýži zalijte ¼ horkého zeleninového vývaru a plamen snižte na mírný. Tekutinu nechte vstřebat a pak přilijte další zeleninový vývar. Takto pokračujte, dokud nespotřebujete všechen vývar.

4

Po 10 minutách vaření rýže přimíchejte kapustu, sušený tymián, sůl a pepř.

5

Jakmile je kapusta měkká a rýže na skus, vmíchejte do rizota parmazán.

6

Hotové rizoto dejte na talíře, ozdobte plátky parmazánu a snítkami čerstvého tymiánu a podávejte.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Marie Jouglíčková
20. ledna 2024

Úžasný! K cibuli nazacatku jsem pridavala i cesnek a pak jsem musela přidat více vývaru než je psáno. Neměla jsem parmazan, dávala jsem normální sýr, věřím, že příště s parmazanem to bude ještě lepší 👌🏻 Moc jsem si pochutnala 👌🏻

hodnocení_1176512
Zuzi Kamišová
26. února 2022

Chutné rizoto, u nás oblíbené u všech členů domácnosti..;)

Michaela Kocmanová
26. února 2022

Přidala jsem česnek a trochu kozího sýra a bylo to moc dobré.

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních