HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 214 Kcal
  • 5 g bílkovin
  • 10 g tuků
  • 28 g sacharidů

Suroviny

2 porce

Štítky

Postup přípravy

1

Celer očistěte a příčně nakrájejte. Jablko nakrájejte na tenké plátky a datle nasekejte nahrubo.

2

Celer, mandle, jablko i datle smíchejte v míse.

3

Přidejte olivový olej, parmazán, dochuťte solí a pepřem a zamíchejte.

4

Salát rozdělte na 2 porce a každou pokapejte citronovou šťávou.

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Štěpánka Hubeňákováflag cs
03. ledna 2021

Výborný salát přesto, že jsem místo datlí použila fíky. Luxus! Vřele doporučuji vyzkoušet.👍🏼👍🏼

bezdickova.marie@gmail.comflag cs
18. června 2020

Vyborne chutove👍👍👍

Míša Míšaflag cs
29. května 2020

je to moc dobré. zajímavá kombinace ingrediencí

hodnocení_1123061
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních