HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 214 Kcal
  • 5 g bílkovin
  • 10 g tuků
  • 28 g sacharidů

Suroviny

2 porce

Štítky

Postup přípravy

1

Celer očistěte a příčně nakrájejte. Jablko nakrájejte na tenké plátky a datle nasekejte nahrubo.

2

Celer, mandle, jablko i datle smíchejte v míse.

3

Přidejte olivový olej, parmazán, dochuťte solí a pepřem a zamíchejte.

4

Salát rozdělte na 2 porce a každou pokapejte citronovou šťávou.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Milovata
30. srpna 2021

Zajímavá kombinace surovin.Místo datlí jsem dala sušené švestky.Chut výborná.Nedělala jsem naposled.

Linda Šperlová
16. června 2021

Tak to jsem nečekala, že to může takto zafungovat! Překvapivě dobrá kombinace surovin, které by mě předtím ani nenapadlo dát k sobě.

Štěpánka Hubeňáková
03. ledna 2021

Výborný salát přesto, že jsem místo datlí použila fíky. Luxus! Vřele doporučuji vyzkoušet.👍🏼👍🏼

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních