HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 249 kcal
  • 10,5 g bílkovin
  • 6,2 g tuků
  • 35,8 g sacharidů

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Suroviny

4 porce

Zatočte s únavou a vyčerpáním pomocí Hořčíku

  • Dodá energii na celý den
  • Zrelaxuje a uvolní
  • Podpoří svaly a kosti
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

V hluboké pánvi rozehřejte lžíci olivového oleje, přidejte nasekanou cibulku a zlehka ji na mírném plameni osmahněte (2–3 minuty).

2

Přidejte chilli, oregano, koriandr a protlak. Zvyšte plamen na silný, vše zamíchejte a zprudka opečte (1 minutu).

3

Do pánve dejte rajčata, fazole, cizrnu, dýňové pyré a nakrájenou dýni. Vše zamíchejte, podlijte 150 ml vody, přiklopte pokličkou a vařte 20 minut na mírném plameni.

4

Nakonec do směsi prolisujte 3 stroužky česneku a vše dochuťte solí a pepřem.

5

* Dýňové pyré: Dýni oloupejte, nakrájejte na kostky, zalijte vodou a vařte na mírném plameni. Až dýně změkne (za cca 10 minut), vodu slijte a dýni rozmixujte. Pokud bude směs příliš hustá, můžete přidat trochu vody, aby se pyré lépe umixovalo.

TIP
Pokrm ozdobte lžící čerstvé řeřichy.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Zuzana Šimnovicová
17. března 2024

Chutilo nám to, aj muž nabral odvahu a okostoval a tiež neveril že to je také dobré. Recept prekvapil, určite ešte spravíme. Dynu je dobré nakrájať na ozaj malinké kúsky, sú chutnejšie.

Yama
20. listopadu 2023

Výborné

Alžběta Vaňková
20. listopadu 2023

Recept je výborný, ještě k němu dělám rýži, ale jinak super. :)

banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních