![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Nejprve si předehřejte troubu na 195–200 °C a připravte si pekáč (25 cm × 30 cm).
V pánvi na středním plameni rozehřejte 2 lžíce olivového oleje a máslo.
Jakmile je tuk rozpálený, vložte do pánve najemno nakrájenou cibuli a najemno nakrájený česnek. Opékejte na středním plameni 2–3 minuty za stálého míchání. Po opečení přesuňte česnek a cibuli do větší mísy.
Do mísy k cibuli s česnekem přidejte mleté krůtí maso, mleté hovězí maso, majoránku, vejce, rajčatový protlak, sůl a pepř. Vše míchejte tak dlouho, dokud se masová směs zcela nespojí, což zabere přibližně 10 minut.
Až masová směs dosáhne požadované konzistence, připravte si pekáč (25 cm × 30 cm) a naplňte jej 200 ml vody. Z masové směsi vypracujte ovál a vložte jej do pekáče.
Pekáč vložte do předehřáté trouby a sekanou pečte na 195–200 °C po dobu 45–50 minut.
Po upečení sekanou nakrájejte na jednotlivé porce a podávejte.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Výborná!
moje první sekaná a kuxusní, já si ji ještě trochu přihustila vločkami.. delikatesa
Moje první sekaná a musím říct, že opravdu stojí za to