HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 79 kcal
  • 2 g bílkovin
  • 4 g tuků
  • 9 g sacharidů

Vyhlaďte pleť a objevte nové sebevědomí s rybím kolagenem

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Zdravé klouby
Více informací

Suroviny

4 porce

Krása nikdy nechutnala lépe! Vsaďte na kolagen s mangovou příchutí

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Silné nehty
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Uvařenou řepu oloupejte a nakrájejte na kolečka o tloušťce 2–3 mm. Kolečka řepy poté rovnoměrně naskládejte na servírovací talíř.

2

Připravte si zálivku. V misce vyšlehejte olivový olej, kardamom, balzamikový ocet, citronovou šťávu, sůl a pepř.

3

Nakrájenou řepu pokapejte zálivkou, posypejte rukolou a podávejte.

TIP
Carpaccio chutná nejlépe s kousky kozího sýra. Před podáváním jej můžete posypat také černými olivami nebo hrstí klíčků.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Kastanovnik
11. ledna 2021

Wow, jsem 100% masožravec,ale citila jsem ze musim dat nejakou ocistu. Docela jsem se bala, protože cervenou řepu nemusim od dítěte,ale tohle...,tohle me dostalo. Udelala jsem k tomu čerstvou bagetu a dala kozi sýr a bomba.. opravdu jsem si pochutnala,diky za super recept

Wolf
27. srpna 2020

Lepší než jsem čekala.. nedávala jsem olivy, místo rukoly dala salát a přidala kousky sýru

Andrea Růžičková
29. března 2020

Výborné. Jen jsem vyměnila olivy za kapary.

hodnocení_1167743
banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních