![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
Quinou si uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu.
Necháme ji vychladnout a poté k ní přimícháme fazole (scezené), ovesné vločky, na jemno nasekaný špenát a vejce.
Směs promícháme, přidáme kari, tymián a poté osolíme a opepříme podle chuti.
Rozpálíme si nepřilnavou pánev na středním plameni. Ze směsi vytvarujeme 2 větší placky.
Položíme je na rozpálenou pánev a pečeme z každé strany alespoň 4 minuty. Bulky rozřízneme a přidáme na chvilku opéct k burgerům. Z každé strany cca 1 minutu.
Namažeme bulky sójanézou, poklademe na ně plátky rajčat a nakonec vložíme burgery.
Servírujeme samostatně nebo se zeleninovým salátem.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Dobré
určitě zkusí
Automaticky přeloženo
Chutné. Jednoduché. Doporučuji. Ideální množství na vydatný oběd pro 2 lidi.