
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Vodu, mléko, cukr a droždí smíchejte v hrníčku, ten dejte na teplé místo a nechejte vzejít kvásek.
Mouku prosejte do mísy a smíchejte ji s připraveným kváskem, solí a olejem.
Mísu přikryjte utěrkou a těsto nechejte kynout na teplém místě 1 hodinu.
Mezitím si připravte plech a vyložte jej pečicím papírem.
Z těsta tvarujte bulky (pokud se těsto moc lepí, podsypejte jej moukou) a pokládejte je na připravený plech. Nechejte je kynout ještě dalších 15 minut.
Zatímco bulky kynou, předehřejte troubu na 220 °C.
Pokud chcete, můžete bulky těsně před pečením potřít vodou a posypat dýňovými semínky.
Plech s bulkami dejte do trouby a pečte 25 minut při 220 °C.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Moc se mi to líbilo, skvělý malý recept! 🙂
Automaticky přeloženo z Maďarštiny
Moc dobré. 😊😊
Povedlo se 🙂 Moc dobré. 🙂