![Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %](https://jz.img0.cz/media/product/img/jak-jime-zdrave-na-jare-se-slevou-68-percent-small_zy1Y9kp.png.276x276_q85_crop.png)
Jak jíme zdravě na jaře se slevou 68 %
![Hydrolyzovaný rybí kolagen (příchuť citron)](https://jz.img0.cz/media/product/img/hydrolyzovany-rybi-kolagen-s-citronovou-prichuti-small_nc24xMc.png.276x276_q85_crop.png)
V hrníčku smíchejte 250 ml vody, sójové mléko, třtinový cukr a droždí. Hrníček dejte na teplé místo a nechte vzejít kvásek.
Špaldovou mouku prosejte do mísy a smíchejte ji s připraveným kváskem, 15 g soli a olivovým olejem.
Mísu dejte na teplé místo, přikryjte utěrkou a těsto nechte 1 hodinu kynout.
Mezitím si připravte plech a vyložte ho pečicím papírem.
Z vykynutého těsta vytvarujte celkem 12 bulek, které pokládejte na vyložený plech. Pokud se těsto příliš lepí, podsypte ho trochou špaldové mouky.
Bulky na plechu nechte dalších 15 minut kynout.
Mezitím předehřejte troubu na 220 °C.
Po uvedené době dejte plech s bulkami do trouby a pečte 25 minut při 220 °C.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Skvělé, snadné, chutné. Místo dýňových jsem dala slunečnicová a taky paráda :)
Výborné!
Rychlé a chutné! Příště zkusím místo droždí kvásek.