HledatHledatMojeMojeKošíkKošík0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 371 Kcal
  • 10,2 g bílkovin
  • 11,4 g tuků
  • 58,7 g sacharidů

Získejte nejlepších 80 receptů z kuchařky ZDARMA

  • 80 tipů na chutnou letní inspiraci
  • Pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
  • Jezte zdravě, pochutnejte si a uvařte do 30 minut

Suroviny

3 porce

Štítky

Postup přípravy

1

Houby namočte na 5–10 minut do teplé vody. Cibuli nakrájejte najemno.

2

V hrnci rozehřejte olivový olej a nakrájenou cibuli na něm na středním plameni orestujte. Až bude cibule zlátnout, přidejte vývar, bulgur a namočené houby a vařte cca 20 minut na mírném plameni. Do hrnce můžete přidat i vodu z hub.

3

Až bulgur změkne, přidejte hrášek nebo fazolové lusky a nechte ještě chvíli prohřát, aby byly všechny suroviny stejně teplé.

4

Nakonec dochuťte solí a pepřem a zjemněte přepuštěným máslem.

TIP
V houbařské sezóně využijte čerstvé houby.
Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Martina Dienerová
11. prosince 2020

Moc dobré 🙂

Leonidagina
24. listopadu 2020

Rychlé a výborné. Zatím pro mě nejchutnější oběd. Přidala jsem uzené tofu zvlášť opečené, jen abych měla více bílkovin.

hodnocení_1195224
Teroosek
07. září 2020

Snadný recept a výborný výsledek, přidala jsem ještě kostičky tofu.

hodnocení_1188471
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních