
Hydrolyzovaný rybí kolagen s citronovou příchutí

Houby namočte na 5–10 minut do teplé vody. Cibuli nakrájejte najemno.
V hrnci rozehřejte olivový olej a nakrájenou cibuli na něm na středním plameni orestujte. Až bude cibule zlátnout, přidejte vývar, bulgur a namočené houby a vařte cca 20 minut na mírném plameni. Do hrnce můžete přidat i vodu z hub.
Až bulgur změkne, přidejte hrášek nebo fazolové lusky a nechte ještě chvíli prohřát, aby byly všechny suroviny stejně teplé.
Nakonec dochuťte solí a pepřem a zjemněte přepuštěným máslem.
Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními
Jedno z oblíbených jídel, moc dobré.
Ryhle a chutné. Co jiného dodat.
Velmi chutné a rychlé jídlo
Automaticky přeloženo z slovenštiny