🥳     Fitrecepty se mění na JÍME ZDRAVĚ. Nové jméno, web a mnohem víc.    Přečtěte si příběh o změně
HledatHledatMojeMojeKošíkKošík0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 231 Kcal
  • 7 g bílkovin
  • 3 g tuků
  • 44 g sacharidů

Získejte nejlepších 80 receptů z kuchařky ZDARMA

  • 80 tipů na chutnou letní inspiraci
  • Pomocník při tvorbě jídelníčku nebo plánu vaření pro rodinu
  • Jezte zdravě, pochutnejte si a uvařte do 30 minut

Suroviny

4 porce

Štítky

Postup přípravy

1

Vývar nalijte do hrnce, vsypte bulgur a dejte vařit cca na 25 minut

2

Houby namočte do na 5-10 minut do vody.

3

Až bulgur změkne, přimíchejte k němu scezené houby, hrášek a fazolky.

4

Nakonec dochuťte solí, pepřem a zjemněte přepuštěným máslem.

5

TIP: Bulgurové rizoto podávejte s volským okem

Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Teroosek
07. září 2020

Snadný recept a výborný výsledek, přidala jsem ještě kostičky tofu.

hodnocení_1188471
Veronika Jiroušová
06. května 2020

Výborné bezmasé jídlo. Moc nám chutnalo a je to rychlovka :)

v300
18. října 2019

Rychle a vyborne

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních