HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

Houby namočte na 5–10 minut do teplé vody. Cibuli nakrájejte najemno.

2

V hrnci rozehřejte olivový olej a nakrájenou cibuli na něm na středním plameni orestujte. Až bude cibule zlátnout, přidejte vývar, bulgur a namočené houby a vařte cca 20 minut na mírném plameni. Do hrnce můžete přidat i vodu z hub.

3

Až bulgur změkne, přidejte hrášek nebo fazolové lusky a nechte ještě chvíli prohřát, aby byly všechny suroviny stejně teplé.

4

Nakonec dochuťte solí a pepřem a zjemněte přepuštěným máslem.

TIP
V houbařské sezóně využijte čerstvé houby.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Andy Hajná
11. června 2021

Jednoduchý a skvělý :-) použila jsem čerstvou hlívu a žampiony a bylo to moc dobrý ;-)

hodnocení_1257000
Krystina Malá
19. května 2021

Moc dobré :) Já jen dala kukuřici navíc a hrášek 😁

hodnocení_1193146
kakaty
18. května 2021

Perfektní , rychlé a chutné

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních