HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 371 kcal
  • 10,2 g bílkovin
  • 11,4 g tuků
  • 58,7 g sacharidů

Hydratace a omlazení s každým douškem našeho kolagenu

  • Proti várskám
  • Proti celulitidě
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací

Suroviny

3 porce

Nejchutnější kolagen na trhu!

  • Patentovaná forma Naticol®
  • Podporuje tvorbu kolagenu
  • Skvělá chuť, žádná rybina
Více informací

Štítky

banner image

Postup přípravy

1

Houby namočte na 5–10 minut do teplé vody. Cibuli nakrájejte najemno.

2

V hrnci rozehřejte olivový olej a nakrájenou cibuli na něm na středním plameni orestujte. Až bude cibule zlátnout, přidejte vývar, bulgur a namočené houby a vařte cca 20 minut na mírném plameni. Do hrnce můžete přidat i vodu z hub.

3

Až bulgur změkne, přidejte hrášek nebo fazolové lusky a nechte ještě chvíli prohřát, aby byly všechny suroviny stejně teplé.

4

Nakonec dochuťte solí a pepřem a zjemněte přepuštěným máslem.

TIP
V houbařské sezóně využijte čerstvé houby.
Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Tereza Mynářová
30. října 2023

1*

Veru Košc
23. srpna 2022

Jedno z oblíbených jídel, moc dobré.

nikolsul
13. listopadu 2021

Ryhle a chutné. Co jiného dodat.

hodnocení_1277933
banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních