HledatHledatMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Kontaktujte nás

Postup přípravy

1

Houby namočte na 5–10 minut do teplé vody. Cibuli nakrájejte najemno.

2

V hrnci rozehřejte olivový olej a nakrájenou cibuli na něm na středním plameni orestujte. Až bude cibule zlátnout, přidejte vývar, bulgur a namočené houby a vařte cca 20 minut na mírném plameni. Do hrnce můžete přidat i vodu z hub.

3

Až bulgur změkne, přidejte hrášek nebo fazolové lusky a nechte ještě chvíli prohřát, aby byly všechny suroviny stejně teplé.

4

Nakonec dochuťte solí a pepřem a zjemněte přepuštěným máslem.

TIP
V houbařské sezóně využijte čerstvé houby.
Autor receptu
Tým Jíme Zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

Anita Sekničkováflag cs
22. března 2021

Rychlé, chutné. Doplnila jsem o kukuřici a trošku curry koření. 😊

hodnocení_1172380
Barunka55flag cs
13. března 2021

První recept od vás a naprostá spokojenost.

hodnocení_1219978
Lenka Morováflag cs
09. března 2021

Neuvěřitelně rychlé, snadné a moc dobré.

Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních