HledatHledatoznámeníNotifikaceMojeMojeKošíkKošík 0
Chci vařit Obchod Premium O nás Kontaktujte nás

Nutriční hodnoty na 1 porci/kus

  • 169 kcal
  • 18 g bílkovin
  • 8 g tuků
  • 7 g sacharidů

Reishi – revitalizace, relax, rovnováha

  • Dost únavě a vyčerpání
  • Podpora zdraví jater
  • Účinný adaptogen činské medicíny
Více informací

Suroviny

4 kusy

Vyhlaďte pleť a objevte nové sebevědomí s rybím kolagenem

  • Zářivá pleť
  • Krásné vlasy
  • Zdravé klouby
Více informací
banner image

Postup přípravy

1

Všechny uvedené suroviny dejte do vyšší nádoby a pomocí tyčového mixéru rozmixujte dohladka.

2

Připravte si 4 formy na nanuky a naplňte je vzniklou směsí.

3

Dejte do mrazáku alespoň na 3 hodiny a poté konzumujte.

Autor receptu
Tým Jíme zdravě
Založte si svůj receptář
  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních

Sdílejte své dojmy a tipy s ostatními

bzxt5vqmvp@privaterelay.appleid.com
10. dubna 2024

Doporučuji dát lesní borůvky čerstvé, nebo je koupit mražené. Nedělat z těch kanadských.

Klára Láchová
15. července 2023

Nanuky jsou dobre, stejně jako všechny domaci zmrzliny by bylo lepší je průběžně promichavat, aby byly bez ledových zmrazek. A hlavně fotka u receptu neodpovídá, jsou s tvarohem, tudíž vice bile. Zkoušeli jsme i s proteinem i bez, a s nim urcite chutna lépe. Porce vyšla na 8 formicek na nanuky z Ikea

Daniela J.
06. srpna 2022

Nahradila jsem jahody borůvkama, protože jsem jich měla zrovna ze zahrádky hodně. Určitě to půjde i s jiným ovocem, aspoň budou pokaždé trochu jiné. Nanuky sklidily chválu, všem moc chutnaly. Určitě jsem je nedělala naposledy 😋 😍

hodnocení_1225609
banner image
Více informací o receptáři www.jimezdrave.cz
Děláme zdravé a snadné recepty pro celou rodinu

Přihlaste se k odběru receptů

Mějte přehled o všech nových receptech! Dvakrát týdně vám je pošleme na e-mail. A kdyby vám náhodou nechutnalo, snadno se odhlásíte.

Založte si svůj receptář

  • Ukládejte si oblíbené recepty
  • Pište si poznámky k receptům
  • Mějte přehled o svých hodnoceních